Personal training bij o2fitness in Ridderkerk!

Steeds meer mensen zien het voordeel van een personal training en beseffen dat ze zonder de juiste begeleiding niet de gewenste resultaten bereiken. Hoeveel mensen beginnen vol goede moed, maar raken de motivatie kwijt doordat ze niet datgene bereiken wat zij aanvankelijk voor ogen hadden ?

Hoe frustrerend is het als je na weken van diëten en zweten op de weegschaal gaat staan en je weer geen kilo bent afgevallen. Alles geprobeerd en je staat op het punt om op te geven? il jij graag een paar kilo’s afvallen, maar vind je het moeilijk jezelf te motiveren? Heb je al van alles geprobeerd maar lukt het maar niet om jouw doel te bereiken? Begin je iedere keer weer goed met volle moed, maar stop je er na een maand toch weer mee? Dan kan personal training jou helpen.

We gaan samen aan de slag om jouw doel te bereiken. Kleine veranderingen in voeding en training kunnen grote veranderingen hebben voor jouw lichaam.  We stellen samen een haalbaar doel en werken hier stapsgewijs naartoe!

PT PAKKETTEN

 

4 weken, 1x per week

€ 199,-

4 weken, 2x per week

€ 399,-

8 weken,  1 x per week (incl. dieet)

€ 399,-

8 weken, 2x per week (incl. dieet)

€ 749,-

6 maanden, 1 x per week (incl. dieet)

€ 1099,-

 

  • * velden zijn verplicht.

Lyanne Vingerling:

Mijn naam is Lyanne en ik ben de personal trainer bij O2 Fitness.  Mijn specialisatie is het begeleiden van mensen die willen afvallen, hun spieren willen verstevigen, sportspecifiek willen trainen of hun uithoudingsvermogen sterk willen verbeteren. Samen maken we aan de hand van jouw doelstelling een trainingsplan met periodieke doelen om jouw einddoel te bereiken.

Opleidingen:

Commerciële economie; Specialisatie Sportmarketing & Management, Fitvak Fitness Trainer A, NASM Personal Training, PT Specialisatie Obesitas Trainer,  FunXtion Move It Trainer, FucXtion Kettlebell instructor, FucXtion Young Stars (kinderen), FunXtion Abs Trainer, Crossfit Level 1 Trainer, Crossfit Kettlebell Trainer, Xcore Instructor,  Les Mills Instructor in BodyAttack, Grit Cardio, Grit Strength, Grit Plyo.

Sportschool O2 Fitness in Ridderkerk is dé plek voor individueel fitness en personal training. Bij O2 Fitness ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proef 3 Daagse.

Valentijnsdag❤️❤️❤️❤️

Neem je date gratis mee met Valentijnsdag en geniet van onze koppelsworkouts. De groepslessen Strong&fit, Yoga en zelfs ...

Lees meer

Kerst bij O2 Fitness

Op 26 december, tweede Kerstdag zijn wij open van 8.30 – 14.00 uur. Wij vieren kerst bij O2 Fitness met een heerlijke bru...

Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.