Personal training bij o2fitness in Ridderkerk!

Steeds meer mensen zien het voordeel van een personal training en beseffen dat ze zonder de juiste begeleiding niet de gewenste resultaten bereiken. Hoeveel mensen beginnen vol goede moed, maar raken de motivatie kwijt doordat ze niet datgene bereiken wat zij aanvankelijk voor ogen hadden ?

Hoe frustrerend is het als je na weken van diëten en zweten op de weegschaal gaat staan en je weer geen kilo bent afgevallen. Alles geprobeerd en je staat op het punt om op te geven? il jij graag een paar kilo’s afvallen, maar vind je het moeilijk jezelf te motiveren? Heb je al van alles geprobeerd maar lukt het maar niet om jouw doel te bereiken? Begin je iedere keer weer goed met volle moed, maar stop je er na een maand toch weer mee? Dan kan personal training jou helpen.

We gaan samen aan de slag om jouw doel te bereiken. Kleine veranderingen in voeding en training kunnen grote veranderingen hebben voor jouw lichaam.  We stellen samen een haalbaar doel en werken hier stapsgewijs naartoe!

Lyanne Vingerling. Heeft al meer dan 10 jaar ervaring en geeft daarom hele diverse trainingen met een hoge kwaliteit. Heb je iemand nodig die je tot het uiterste laat gaan? Dan is Lyanne een uitstekende keus!

Joost Versluis (voormalig internationaal wedstrijdbokser) werkt momenteel als personal trainer en fitness begeleider bij Health City en nu ook voor O2Fitness. Joost heeft al vele mensen begeleidt in het proces naar een fitter lichaam.

Mandy Henriquez richt zich vooral op het trainen van vrouwen. Met haar achtergrond als Pink Boxer weet zij precies hoe jij in je bikini past van de zomer!

PT PAKKETTEN

 

4 weken, 1x per week

€ 210,-

4 weken, 2x per week

€ 420,-

8 weken,  1 x per week (incl. dieet)

€ 420,-

8 weken, 2x per week (incl. dieet)

€ 790,-

24 weken, 1 x per week (incl. dieet)

€ 715,-

 

  • * velden zijn verplicht.

Sportschool O2 Fitness in Ridderkerk is dé plek voor individueel fitness en personal training. Bij O2 Fitness ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proef 3 Daagse.

6 weekse afslankcampagne in september!

In september begint het echte leven weer! Heb je gezondigd tijdens de vakantie of wil je gewoon nog strakker in je vel zitten? ...

Lees meer

Zomerdeal sportverenigingen

Het seizoen is ten einde gekomen en voor veel sporters betekent dat ze lekker kunnen ontspannen en genieten. Wanneer je opho...

Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.