Zomerdeal sportverenigingen

Het seizoen is ten einde gekomen en voor veel sporters betekent dat ze lekker kunnen ontspannen en genieten.

Wanneer je ophoudt met sporten leidt dit tot verlies van conditie. Dat gebeurt al na een paar weken. Aan het einde van het wedstrijdseizoen ben je extra goed getraind en fit en de vakantie kan voor een grote terugval zorgen wanneer je weer begint. Het kost dan ook meer tijd om in de voorbereiding op het nieuwe seizoen de conditie weer op te bouwen. Uit onderzoek blijkt dat in een sport als voetbal de voorbereidingsperiode op de nieuwe competitie een drie maal zo hoog risico op blessures oplevert als de wedstrijdperiode.

Voor sporters die naast het genieten hun conditie en spierkracht willen onderhouden of opbouwen hebben wij een leuke aanbieding voor een sportschool abonnement bij O2Fitness Bolnes speciaal voor de zomerstop.

Het gaat om een los abonnement vanaf nu tot en met 31 augustus 2019 voor 50 euro totaal.

 

Je hoeft alleen aan de balie aan te geven via welke vereniging je komt.

2e kerstdag kerstviering bij o2Fitness

Beste leden, Tijdens de eerste kerstdag en op 1 januari zijn wij gesloten.  Wij vieren 2e kerstdag met een ontbijt e...

Lees meer

6 weekse afslankcampagne in september!

In september begint het echte leven weer! Heb je gezondigd tijdens de vakantie of wil je gewoon nog strakker in je vel zitten? ...

Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.