Voedingsbegeleiding

Afvallen, aankomen, vet verliezen of spiermassa aankomen? Wij kunnen je hierbij helpen met een op maat gemaakt voedingsschema met begeleiding. Een dieet van 6 weken waarbij je genoeg voedingsstoffen binnenkrijgt en geen kracht verliest, een perfecte combinatie met sporten. Je bereikt het snelste en beste resultaat door een combinatie van sporten en de juiste voeding.
 
Ons voedingsschema biedt:
·               Voedingsschema op maat
·               Ingespeeld op jouw specifieke situatie, lichaamssamenstelling en doel
·               Geschikt voor ieder doel (afvallen, aankomen, gewicht behouden)
·               Wekelijkse resultaatmeting
 
Voor slechts €99,95 krijg jij een persoonlijk voedingsschema dat compleet is afgestemd op wat JIJ nodig hebt. Dit eetschema op maat helpt jou bij het bereiken van het lichaam dat jij wilt.
Maak aan de balie of bel 0180-417844 voor een afspraak voor de intake. Tijdens de intake worden je maten opgemeten en stellen we vragen over je persoonlijke situatie. Deze dag maken we ook een before foto (niet verplicht). Binnen een week ligt je dieet klaar aan de balie en kun je starten.

6 weekse afslankcampagne in september!

In september begint het echte leven weer! Heb je gezondigd tijdens de vakantie of wil je gewoon nog strakker in je vel zitten? ...

Lees meer

Zomerdeal sportverenigingen

Het seizoen is ten einde gekomen en voor veel sporters betekent dat ze lekker kunnen ontspannen en genieten. Wanneer je opho...

Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.